I år blir det två loppishelger på Allum! Planera in dessa datum, boka plats redan nu innan dom försvinner!

Loppisen arrangerades även 2014 och 2015 – blev en mycket lyckad tillställning! Ett reportage publicerades 2014 i PartilleTidning – Klicka här!

Välkommen till bagageloppis på Allums takparkering – Lönsamt, roligt och bra för miljön!

Datum: 18-19 juni 2016
Datum: 10-11 september 2016

Loppisfynda mellan kl 11 – 15

Vill du sälja? 180kr säljplats med bil/dag (lånebord ingår) Biljett säljs inte på plats utan förbokas och betalas här på hemsidan (till skillnad ifrån bagageloppisarna vid Slottsskogen). Säljplats går endast att bokas via bokningsformuläret, först till kvarn som gäller!

Ta chansen – Köp säljplats! – Klicka här!

Väljer man att istället komma och handla kan man hitta det mesta! Prylar som folk inte har hjärta att slänga, prylar som annars inte kommer till användning! Allt ifrån högtalare till ditt ljudsystem till dolda skatter som varit i någons källare i 50 år.

Hitta hit och annan praktisk information:

  • För att komma till Allum så tar du E20 ifrån Göteborg emot Lerum och svänger av i avfarten efter Sävedalen, upp emot Landvetter
  • Bankomat – finns på plan 3 inne i Allum, som du når direkt från takparkeringen och loppisen
  • Toaletter – finns närmast på plan 3 inne i Allum
  • Nått gott att äta! – Man blir lätt hungrig under loppistimmarna. Då finns ett stort utbud av mat inne i Allum, närmast Eat Café & restaurang på plan 3. Vill du köpa med dig nått gott att ta med dig ut på loppisområdet! Missa då inte yoghurtbaren – ”I Love Frozen Yoghurt” på plan 3, perfekt en skön vårdag!

Loppisen arrangeras i samarbete med Allum.

Välkommen till att fynda!