Loppis Allum

I år blir det tre loppishelger på Allum! Planera in dessa datum, boka plats redan nu innan dom försvinner! Loppisen arrangerades även 2014, 2015 och 2016 – blev en mycket lyckad tillställning! Ett reportage publicerades 2014 i PartilleTidning – Klicka här! Välkommen till bagageloppis på Allums takparkering – Lönsamt, roligt och bra för miljön!

Datum

Datum: 8-9 april 2017
Datum: 29-30 juli 2017
Datum: 9-10 september 2017

Loppisfynda mellan kl 11 – 15

Köp säljplats

Ta chansen – Köp säljplats! – Klicka här! 

Vill du sälja? 180 kr säljplats med bil/dag (lånebord ingår) Biljett säljs inte på plats utan förbokas och betalas här på hemsidan (till skillnad ifrån bagageloppisarna vid Slottsskogen). Säljplats går endast att bokas via bokningsformuläret, först till kvarn som gäller!

Väljer man att istället komma och handla kan man hitta det mesta! Prylar som folk inte har hjärta att slänga, prylar som annars inte kommer till användning! Allt ifrån högtalare till ditt ljudsystem till dolda skatter som varit i någons källare i 50 år.

Hitta hit och annan praktiskt information

  • För att komma till Allum så tar du E20 ifrån Göteborg emot Lerum och svänger av i avfarten efter Sävedalen, upp emot Landvetter
  • För närmare vägbeskrivning så klicka här och skriv in din adress. Den adressen leder direkt till takparkeringen där loppisen kommer att vara.
  • Bankomat – finns på plan 3 inne i Allum, som du når direkt från takparkeringen och loppisen
  • Toaletter – finns närmast på plan 3 inne i Allum
  • Nått gott att äta! – Man blir lätt hungrig under loppistimmarna. Då finns ett stort utbud av mat inne i Allum!

Loppisen arrangeras i samarbete med Allum.

Välkommen till att fynda!

Bilder

© Copyright - Bagageloppis