Jobba med oss

Är du ett nytt stjärnskott till vårt team på Bagageloppisen!?

Jobba med oss

Medarbetare till bakluckeloppisen vid Torp

Bakgrund,

Vi som arrangerar loppisen vid Slottsskogen i Göteborg arrangerade en loppishelg på Torp Köpcentrum i Uddevalla sommaren 2015 – blev en succé! Körde även två helger 2016 och många frågade efter mer loppis! I år kör vi ALLA LÖRDAGAR från och med 1 april till och med 26 augusti (förutom midsommar). Vi kommer vara på en ny plats på Torp, ytan intill Bauhaus.

Arbetsuppgifter:
Din uppgifter kommer vara att rigga infor loppis i form av spärra av, ställa upp skyltar. Vara tillgänglig i insläppet av utställare på loppisdagen. Välkomna och dirigera bilarna in till säljplats/parkeringsficka, scanna av deras Tickster biljett, hjälpa kunden köpa säljbiljett vid behov. Efter insläppet vara en trevlig värd på området, se till så det är en trevlig kommers och marknadsföra våra event i form av möjligtvis dela ut flyers 

Vem söker vi?
Du som vill jobba hos oss behöver vara en pålitlig lagspelare som gillar människor och som förstår att gästernas upplevelse är hela grejen. Är du en utåtriktad glad person med driv som är sugen på att jobba och röra på dig? Är du inte rädd för ta egna initiativ och är flexibel som hjälper till där det behövs? Då är du den vi söker!

Du ska behärska svenska språket väl.

Ansökning:
Har du vad som krävs och vill bli en del av Bagageloppisens härliga gemenskap? Sök då redan idag!
Maila CV och personligt brev till info@bagageloppis.se

Säsongen vid Torp omfattar lördagar mellan april till och med augusti.

Urvalet sker löpande. Vi tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ler mer om evenemanget på www.loppistorp.se

Medarbetare till loppisen vid Slottsskogen i Göteborg

Loppisen vid Slottsskogen i Göteborg är en stor drive-in-loppis där alla är välkomna! På den gemytliga platsen bakom Slottsskogen samlas varje loppishelg tusentals personer.

Förutom arrangera loppisen säljer vi själva massa gott att äta från våra egna gatuköksvagnar.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i ett toppengäng med stark sammanhållning. Allt från välkomna och dirigera bilar, registrera utställare, spinna sockervadd, flippa burgare och hålla rent och fräscht, stå i kassa med glatt humör till mer fysiskt att släpa bord, hantera hoppborg, ställa upp tält och bära skyltar.

Vem söker vi?
Du som vill jobba hos oss behöver vara en pålitlig lagspelare som gillar människor och som förstår att gästernas upplevelse är hela grejen. Är du en utåtriktad glad person med driv som är sugen på att jobba i högt tempo? Är du inte rädd för ta egna initiativ och är flexibel som hjälper till där det behövs? Då är du den vi söker!

Det är mycket meriterande om du har B-körkort men inget krav. Är du dessutom van eller vill lära dig köra med släpvagn är det utmärkt eftersom vi har vagnar som behöver transporteras.

Du ska behärska svenska språket väl.

Ansökning:
Har du vad som krävs och vill bli en del av Bagageloppisens härliga gemenskap? Sök då redan idag!
Maila CV och personligt brev till info@bagageloppis.se

Säsongen vid Slottsskogen omfattar många lördagar och söndagar mellan april till och med augusti. 

Samtliga tillfällen är väderberoende och arbetstiden kan variera, dock har vi öppet i alla väder. Oftast är det långa dagar som erbjuds.

Urvalet sker löpande. Vi tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ler mer om evenemanget på www.bagageloppis.se

Fler sökord: Sommarjobb, evenemangspersonal, evenemang, restaurang, gatukök, café, försäljning, transport, socialt arbete, kassapersonal