Loppis Torp/Uddevalla

Välkommen till bakluckeloppis på Torp i Uddevalla – Lönsamt, roligt och bra för miljön!

Vi som arrangerar loppisen vid Slottsskogen i Göteborg arrangerade en loppishelg på Torp Köpcentrum i Uddevalla sommaren 2015, blev en succé! Körde även två helger 2016. Passa på och var en av säljarna i år, boka plats! I år kör vi fler helger! Mer info kommer snart!

Datum

Loppisdatum: Presenteras så fort dom är klara

Loppisfynda mellan kl 11 – 15

Köp säljplats

Ta chansen – Boka säljplats! – Klicka här! 

Vill du sälja? 180kr per säljplats med bil/dag och lånebord ingår! Säljplats säljs inte på plats utan förbokas och betalas här på hemsidan. Först till kvarn som gäller!

Väljer du att istället komma och fynda kan du hitta det mesta! Prylar som folk inte har hjärta att slänga, prylar som annars inte kommer till användning!

Hitta hit och annan praktiskt information

 • MED BILFör att komma till Torp Köpcentrum från Göteborg följer du E6 mot Oslo/Uddevalla och svänger av avfarten vid skyltning Torp Köpcentrum. Loppisen är belägen på en del av torps parkering, som ligger nära anslutning till motorvägen.
  För er som använder GPS-navigering, lägg in följande koordinater för att hitta till oss:
  Lat: N 58º 21´ 13.52´´
  Long: E 11º 48´ 42.37´´

  MED BUSS

  Buss Västrafik, nr 4, nr 2, nr 840, nr 845, nr 850, nr 860, nr 870, nr 903. Direktbussen 841 från Nils Ericsonsterminalen i Göteborg stannar på Torp (restid 1h)
  För aktuell tidtabell,
  WWW.VASTTRAFIK.SE

 • Bankomat – finns i ingången på Torp nära restaurang Briggen
 • Toaletter – finns i ingången på Torp nära restaurang Briggen
 • Nått gott att äta! – Man blir lätt hungrig under loppistimmarna. Då finns ett stort utbud av mat och fika inne på Torp.

Loppisen arrangeras i samarbete med Torp köpcentrum.

Välkommen till att fynda!